Ürün Özellikleri
Kuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60
Protein Miktarı Min. % 13.0
14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur.
Askorbik asit ve enzim ilave edilmiştir.
70’ler Tam Buğday Unu
70\’ler Tam Buğday Unu
Ev ve endüstriyel ekmek üretimi için oldukça ideal bir seçenek olarak kabul edilen 70’ler Tam Buğday Unu; doğal ve katkısız bir seçenek olması yönüyle de bilinir.
Ekmek lezzetini zirvede yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek olan bu un özel olarak formülize edilmiştir. Tazeliği ve lezzeti koruması açısından değerli olan bu ürünün özellikleri şu şekildedir.
Lif bakımından oldukça zengin ve besleyici bir seçenektir,
Taze ve yumuşak kalma süresi oldukça uzundur,
Yoğurma süresi uzadıkça daha iyi kıvam alır,
Sus tutma performansı ile ürün miktarında artışı sağlar.
Ekmek üretiminde tercihiniz kaliteden yanaysa kesinlikle 70’ler Tam Buğday Unu satın almalısınız.
Ambalaj : 50 kg – 25 kg
no-repeat;left top;;
auto
- Ürün ÖzellikleriKuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60 Protein Miktarı Min. % 13.0 14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Askorbik […]
- Ürün ÖzellikleriKuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60 Protein Miktarı Min. % 13.0 14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Askorbik […]
- Ürün ÖzellikleriKuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60 Protein Miktarı Min. % 13.0 14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Askorbik […]
- Ürün ÖzellikleriKuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60 Protein Miktarı Min. % 13.0 14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Askorbik […]