Profesyonel Unlar

Anadolu topraklarında elde edilmiş çok değerli buğdayların özenle işlenmesiyle ortaya çıkan profesyonel unlar sayesinde siz de lezzeti doruklarda yaşayın!

Baklava, börek, yufka, poğaça ve daha pek çok lezzetin hayat bulmasına olanak sağlayan profesyonel unlar kendine has özellikleri sayesinde dikkat çeker.

Mutfakların ve üretim tesislerinin vazgeçilmezi olan bu unların özellikleri aşağıdaki gibidir.

  • Su tutma konusundaki yüksek kabiliyet sayesinde ürün miktarında artış sağlar,
  • Unun çok özel yapısı sayesinde parlaklık hissi sunar,
  • Profesyonel unlar ile üretilen lezzetler uygun saklama koşullarında uzun süre taze kalır,
  • Yoğurma ve karıştırma işlemleri sırasında homojenlik elde edilir,
  • Yağ ve şerbet emiciliğinin fazla olmasının yanı sıra kabarma performansı da üst düzeydir.
Lezzete kapı aralamak ve profesyonel unlarla harika tariflere hayat vermek için usta işi çözümlere başvurmalısınız!