Ürün Özellikleri
Kuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60
Protein Miktarı Min. % 13.0
14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur.
Askorbik asit ve enzim ilave edilmiştir.
Yeşil Un
Yeşil Un
Yeşil Un, özel amaçlı buğday unu olarak da ifade edilen ve kalitesiyle dikkat çeken seçeneklerden bir tanesidir. Ekmek üretim tesislerinin vazgeçilmezlerinden biri olurken besleyiciliği sayesinde bireyler için de değerlidir.
Endüstriyel üretimde kullanılsa da zaman zaman ev kullanımı için de tercih edilebilir. Kaliteli ve lezzetli bir ürün olmasının yanı sıra aşağıdaki özellikleriyle dikkat çeker!
Ekmek ve bazlama üretiminde tercih edilir,
İşlemesi oldukça kolay ve şekillendirmesi hızlıdır,
Ekmek kokusu yaymada oldukça başarılıdır,
Hamur işlendikten sonra uzun süre bekleyebilir,
Hamur mikseri ile karıştırılmaya uygundur,
Koku ve aroması oldukça özeldir.
Ekmek üretmek isteyen hemen herkes için kaliteli ve başarılı bir un için Yeşil Un!
Ambalaj : 50 kg – 25 kg
no-repeat;left top;;
auto
Gülbeyaz Un’u evinizde tüm hamur işlerinde; kek, pasta, kurabiye, börek, poğaça ve açma yapımında güvenle kullanabilirsiniz.
- Ürün ÖzellikleriKuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60 Protein Miktarı Min. % 13.0 14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Askorbik […]
- Ürün ÖzellikleriKuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60 Protein Miktarı Min. % 13.0 14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Askorbik […]