Mor Ekmeklik Un
Mor Un, adı gibi mor olmasa da mor renkli unlarla karıştırılır. Ekmek üretiminde ve diğer ürün gruplarında tercih edilen bu unun besleyiciliği de oldukça yüksektir.
Ürün Özellikleri
- Kuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60
- Protein Miktarı Min. % 13.0
- 14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
- Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur.
- Askorbik asit ve enzim ilave edilmiştir.
Fırınların en çok tercih ettiği un çeşitlerinden bir tanesi olurken hazırlığı oldukça basittir. Bu yönüyle fırınların öncelikli seçeneklerinden bir tanesidir. Siz de bir fırın işletiyor ya da ekmek üretimi gerçekleştiriyorsanız Mor Un tam size göre!
- Fırın tipi fark etmeksizin ekmek üretimine olanak sağlar,
- İşlenmesi sırasında ekstra bir katkıya ihtiyaç yoktur,
- Hamur hazırlığında uzun süre bekleyebilir,
- Mikser ile hamur üretimine uygundur,
Lezzet ve kalitesinin yanı sıra ekmeğin dolgun bir yapıya sahip olmasında da Mor Un oldukça özeldir.
Ambalaj : 50 kg - 25 kg