Fırın Unları | Kaptanlar Un A.Ş.

Fırın Unları

Sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin üretilmesinde kullanılan fırın unları sadece lezzet değil görsel açıdan da kusursuzluğu sunuyor.

Ekmeğin doyurucu ama bir o kadar da doğru bir şekilde hazırlanması adına fırıncılara sunulan bu unun hamur performansı oldukça dikkat çekiyor. Fırın unları; protein, glutamin ve prolamin kaynakları ile dikkat çekerken aşağıdaki özellikleriyle de tercih sebebi oluyor.
  • Ekmek hamurunun esnek ve kabarık olmasını sağlar,
  • Hamurun kısa sürede ve daha kaliteli kıvam almasına destek olur,
  • Su tutma kapasitesi sayesinde ürün miktarını arttırır,
  • Yumuşak dokusu sayesinde çok basit şekillendirilir,
  • Yoğurma performansı diğer pek çok una göre iyidir.

Tüm yönleriyle kusursuz bir unu kullanarak harika ekmekler üretmeye ne dersiniz?

gdpr-image
Sitemizin, çalışması için çerezler kullanılmaktadır. Site üzerinde kullanılan çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez Politikası'nı incelemenizi rica ederiz.
Daha Fazla Bilgi
WhatsApp Aç
Merhaba, istek, öneri ve sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.