Fırın Unları

Sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin üretilmesinde kullanılan fırın unları sadece lezzet değil görsel açıdan da kusursuzluğu sunuyor.

Ekmeğin doyurucu ama bir o kadar da doğru bir şekilde hazırlanması adına fırıncılara sunulan bu unun hamur performansı oldukça dikkat çekiyor. Fırın unları; protein, glutamin ve prolamin kaynakları ile dikkat çekerken aşağıdaki özellikleriyle de tercih sebebi oluyor.
  • Ekmek hamurunun esnek ve kabarık olmasını sağlar,
  • Hamurun kısa sürede ve daha kaliteli kıvam almasına destek olur,
  • Su tutma kapasitesi sayesinde ürün miktarını arttırır,
  • Yumuşak dokusu sayesinde çok basit şekillendirilir,
  • Yoğurma performansı diğer pek çok una göre iyidir.

Tüm yönleriyle kusursuz bir unu kullanarak harika ekmekler üretmeye ne dersiniz?