Kara Fırın Ekmeklik Un
Karafırın Ekmeklik, adından da anlayabileceğiniz üzere karafırında üretilen ekmeklerin temel maddesidir. Lezzetli, doğurucu ve besin değeri yüksek ekmeklerin üretilmesinde kullanılır.
Ürün Özellikleri
- Kuru Maddedeki Kül Miktarı Max. % 0.60
- Protein Miktarı Min. % 13.0
- 14.5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
- Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur.
- Askorbik asit ve enzim ilave edilmiştir.
Karafırın Ekmeklik
Karafırın Ekmeklik, adından da anlayabileceğiniz üzere karafırında üretilen ekmeklerin temel maddesidir. Lezzetli, doğurucu ve besin değeri yüksek ekmeklerin üretilmesinde kullanılır.
Karafırındaki sıcaklık ile bütünleşerek enfes ekmeklere kapı aralayan bu unun işleme ve hazırlık süreçleri de oldukça değerlidir. Fırın ve üretim tesislerinizde karafırın kullanıyorsanız aşağıda özelliklerini sıraladığımız bu ürünü mutlaka tercih etmelisiniz.
- Fırın tipi fark etmeksizin üretime olanak sağar,
- Hamur hazırlığı sırasında herhangi bir katkıya ihtiyaç duymaz,
- Hamurun hazırlandıktan sonra bekleme süresi oldukça yüksektir,
- Mikser ile hazırlanan hamurlar için de uygundur,
- Ekmeğin dış kısmı çıtır olmasını ve alt tarafının iyi pişmesini sağlar,
- Renk özellikleri sayesinde görsel açıdan başarılıdır.
Lezzetli ve besleyici ekmekler için tercihiniz Karafırınlık Un olsun!
Ambalaj : 50 kg - 25 kg