Fırın Unları
Sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin üretilmesinde kullanılan fırın unları sadece lezzet değil görsel açıdan da kusursuzluğu sunuyor.
Ekmeğin doyurucu ama bir o kadar da doğru bir şekilde hazırlanması adına fırıncılara sunulan bu unun hamur performansı oldukça dikkat çekiyor. Fırın unları; protein, glutamin ve prolamin kaynakları ile dikkat çekerken aşağıdaki özellikleriyle de tercih sebebi oluyor.- Ekmek hamurunun esnek ve kabarık olmasını sağlar,
- Hamurun kısa sürede ve daha kaliteli kıvam almasına destek olur,
- Su tutma kapasitesi sayesinde ürün miktarını arttırır,
- Yumuşak dokusu sayesinde çok basit şekillendirilir,
- Yoğurma performansı diğer pek çok una göre iyidir.
Tüm yönleriyle kusursuz bir unu kullanarak harika ekmekler üretmeye ne dersiniz?