Laboratuvar | Kaptanlar Un A.Ş.

Laboratuvar

Kalite kontrol laboratuarında mamulün ön, ara ve son kontrol prosesleri ICC/AOAC standartlarına uygun cihazlarla kimyager kontrolünde gerçekleştirilmektedir.
ICC/AOAC Kalite kontrol laboratuarında mamulün ön, ara ve son kontrol prosesleri ICC/AOAC standartlarına uygun cihazlarla kimyager kontrolünde gerçekleştirilmektedir. - Ön kontrol prosesinde işletmeye alınacak buğdayların protein, gluten - index ve sedim değerleri analiz edilerek sınıflandırma yapılır. - Ara kontrol prosesinde öğütülen buğdaylardan elde edilen undan, silolara girmeden önce düzenli aralıklarla alınan numunelerin protein, gluten - index , kül ve sedim değerlerinin yanında hamurun enerji, uzama ve direnç değerleri analiz edilerek gerekli görülen hallerde müdahale edilir. - Son kontrol prosesinde ise paketlemeye hazır unlardan alınan numunelerin standartlara uygunluğu son kez yapılan analizlerle kontrol edilerek müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.
gdpr-image
Sitemizin, çalışması için çerezler kullanılmaktadır. Site üzerinde kullanılan çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez Politikası'nı incelemenizi rica ederiz.
Daha Fazla Bilgi
WhatsApp Aç
Merhaba, istek, öneri ve sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.